Jubilo Oy aloittaa ainutlaatuisen, veden- ja rasvankestävän paperisen biojätepussin valmistuksen

Viktor Stenmark esittelee biojätepussia  Jubilo Oy aloittaa ainutlaatuisen, veden- ja rasvankestävän paperisen biojätepussin valmistuksen viktorstenmark jubilo oy

Pakkausratkaisuja kehittävä ja valmistava Jubilo Oy aloittaa ainutlaatuisen biojätepussin tuotannon Veikkolassa, Kirkkonummella. Paperista valmistettu täysin maatuva biojätepussi kestää sekä vettä että rasvaa, eikä sen pohja petä. Pussissa käytetty liima ja painatusväri on myös suunniteltu kompostointitarkoitusta ajatellen. Biojätepussi on elintarvikehyväksytty. 

–   Paperi on todettu parhaaksi materiaaliksi biokaasulaitoksissa. Paperipussi ei aiheuta laitoksissa ongelmia ja materiaali on täysin maatuva. Lajittelu on aidosti siistiä ja sotkutonta läpi koko prosessin – kuluttajalta biokaasulaitokseen asti, perheyritys Jubilo Oy:n Viktor Stenmark kertoo.  

Jubilo Oy aloittaa ainutlaatuisen, veden- ja rasvankestävän paperisen biojätepussin valmistuksen jubilo biojatepussi 768x1024

Biojätepussien tuotanto on täysin kotimaista. Tehtaan tuotantokone on puoliautomaattinen. Se mahdollistaa pussien tuottamisen paperirullasta valmiiseen pussiin asiakkaan toiveiden mukaisella painatuksella. Jubilo Oy:n investointi työllistää myös uutta henkilökuntaa. 

–       Haluamme korostaa kotimaisuutta toiminnassamme ja samalla tukea valtion ja jätehuoltoyhtiöiden laatimia lajittelutavoitteita sekä paperiteollisuutta, Stenmark valaisee.  

Veikkolassa sijaitsevan uuden tehtaan tuotantoa ovat biopusseja kunnallisille jätehuoltoyhtiöille sekä mm. Keskon ja S-ryhmän kauppojen hedelmä- ja vihannesosastoille.

Jubilo Oy aloittaa ainutlaatuisen, veden- ja rasvankestävän paperisen biojätepussin valmistuksen jubilon tehdas 768x1024

Perheyritys Jubilo Oy

Jubilo Oy on suomalainen pakkausalan perheyritys. Yrityksen toimisto sijaitsee Espoossa ja varasto Vantaalla. Jubilo Oy on mukana Vastuu Groupin (ent. Suomen Tilaajavastuu) Luotettava Kumppani – ohjelmassa. 

Jubilo Oy on saanut myös Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin, joka myönnetään kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille. Sertifikaatti myönnetään vain kahdelle prosentille suomalaisista osakeyhtiöistä.

Lisätietoa Jubilo Oy:n tuotteista verkossa:

Maksuttomat biojätepussit innostivat opiskelijoita lajittelemaan biojätteet

LSJH kannustaa lajitteluun jakamalla maksuttomia biojätepusseja taloyhtiöiden asukkaille

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Viktor Stenmark Jubilo Oy
040 8211 350
viktor.stenmark@jubilo.fi
https://www.jubilo.fi/

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.