Pienten ja isojen yritysten sekä yhteisöjen viestintää

Esa Linna PR Services on yhden miehen liikkuva viestintätoimisto. Olen jyväskyläläinen deadlineja kunnioittava viestinnän moniosaaja ja vapaa toimittaja, joka tuottaa monipuolisesti, laadukkaasti ja tarvittaessa nopeasti tekstiä, valokuvia ja videoita. Olen tehnyt sivutoimisesti vapaan toimittajan ja sisällöntuottajan tehtäviä yli 20 vuoden ajan. Päätyössäni toimin myös tiedottajana ja viestinnän tekijänä.

Viestintätoimistoni viestintäpalveluihin kuuluvat esimerkiksi mediatiedotteiden suunnittelu, laatiminen ja toteutus sekä kohdennettu tiedotejakelu sadoille kotimaisille ja ulkomaisille medioille. Kauttani myös verkkomediaseuranta tavoitettavuus- ja näyttökertatilastoineen.

Yhden miehen viestintätoimisto Esa Linna PR Services toteuttaa myös artikkelit, blogit, haastattelut sekä hakukoneoptimoidut verkkosivujen SEO-tekstit. Artikkelien yhteyteen toimitan myös kuvaamani ja valmiiksi käsitellyt valokuvat. Pienimuotoisia videotuotantoja kannattaa kysyä myös.

Katso myös:

Sisällöntuotantoa ja artikkelien kirjoittamista 

Viestinnän ja sisällöntuotannon näytteitä

OP median haastattelu 

Yhteystiedot:

Esa Linna PR Services, Jyväskylä
esa@esalinna.fi
puh. + 358 45 1249566
Y-tunnus: 2856038-4

Lisää tietoa, hintapolitiikkaa ja referenssejä viestintätoimistoni verkkosivuilta
OP Kevytyrittäjä -osaajasivu
LinkedInissä lisää referenssejä – lähetä verkostoitumispyyntö!

Vapaa toimittaja, pelijournalisti, kolumnisti, sisällöntuottaja.

Vapaa toimittaja ja freelance-journalisti ovat titteleitä, jotka kuulostivat jo teini-iässä mielestäni kiinnostavilta. Olen harjoittanut unelma-ammattiani päätyöni ohessa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Kirjoitan edelleen paljon niin päivätöissä Jyväskylän kaupungilla, sivutöissä kuin vapaa-ajallani.

Kymmenisen vuotta pelialalla toimittajana ja arvostelijana häärineenä päätin tarjota viestintäosaamistani pienille pelifirmoille.  Pienten ja nousevien peliyritysten kanssa keskusteltuani minut nimittäin vakuutettiin viestintäpalvelujen olevan pienille alan yrityksille tarpeellista, sillä monilla firmoilla ei ole luonnollisesti henkilöstöä tiedottamiseen ja markkinointiin.

Tätä nykyä toteutan viestintää Jyväskylästä käsin viestintätoimisto Esa Linna PR Servicesin  kautta monipuolisesti niin pienille yrityksille kuin isommille markkinointiviestintätoimistoille, medioille ja yhdistyksille.

Historiaa

Ensimmäisen toimittajan tehtäväni sain 90-luvun alkuvuosina, kun siviilipalvelusvalinnastani juttua tehneen paikallislehden, ylivieskalaisen Vieskan Viikon toimittaja kysyi minua elokuva-arvostelijaksi. Tämä antoi sysäyksen tehdä kirjoitustöitä vapaana toimittajana eri medioihin.

Vieskan Viikko -paikallislehti, Provinssirock-artikkeli (vapaa toimittaja Esa Linna) toimittajana Viestinnän tekijä ja vapaa toimittaja Jyväskylästä vieskanviikko 262x300

Jatkoin elokuva-arvostelujen ja -artikkelien parissa esimerkiksi Suomen suurimman rocklehden Suen sivuilla sekä Hohto-, DVD Hohto-, Episodi- ja Como-lehdissä.

Päivätöissäni olen päässyt luotsaamaan toimittamisesta kiinnostuneita nuoria Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Painovirhe-toiminnassa jo yli kymmenen vuoden ajan.