Pibox, suomalais-ukrainalainen alusta musiikin, videon ja podcastien tekijöille keräsi 400 000 dollarin rahoituksen – liittyi myös Techstars Torontoon

Founders of Pibox, Ivan and Pavlonders  Pibox, suomalais-ukrainalainen alusta musiikin, videon ja podcastien tekijöille keräsi 400 000 dollarin rahoituksen – liittyi myös Techstars Torontoon Ivan and Pavlo Founders scaled e1638210608393

Ukrainalaislähtöinen ja Suomessa päämajaansa pitävä Pibox on kerännyt 400 000 dollaria Techstarsilta (pääsijoittaja) sekä Adventures Labilta, Globalive Capitalilta, 70 Venturesilta ja Presto Venturesilta. Pibox – jonka päätuote on samanniminen SaaS-alusta mediatiedostojen tiimityöskentelyä varten – on hyväksytty myös Techstars Torontoon. 

Techstars on etäohjelma, joka alkoi lokakuussa 2021 ja päättyy demopäivään 11. tammikuuta 2022. Techstars Toronto on mentoripainotteinen ohjelma, jossa on mukana ammattilaisia Googlelta, Amazonilta, Sonylta ja Pelotonilta kuin myös sijoittajia ja potentiaalisia asiakkaita.

”Techstarsin johto on seurannut pitkään edistymistämme; olemme kasvaneet nopeasti ja asiakaskuntaamme kuuluvat Universal, Epidemic Sound, Sony, Red Bull, National Gallery of Art (Washington) ja Michiganin teknillinen yliopisto. Tämän varainkeruun avulla aiomme laajentaa tiimiämme, kehittää markkinointitapojamme (myös useilla luovilla vertikaalisilla aloilla) ja jatkaa tuotteemme kehittämistä. Pibox rakentaa brändipositioitaan video- ja podcast-tuotannoille, bränditoimistoille ja media-alan asiantuntijoille”, kertoo Ivan Talaychuk, Piboxin toinen perustaja.

Pibox korvaa useita ohjelmia

Pibox-alusta tarjoaa yksinkertaisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka mahdollistaa työnkulkujen jäsentämisen sisällön rinnalla. Käyttäjä voi jättää sovelluksessa tiedostoihin kommentteja, piirtää videoon ja valita hetkiä millisekuntien tarkkuudella. Chat-ominaisuus ja kiinteät tallennusrakenteet ovat alustassa myös käytettävissä. Pibox korvaa useita ohjelmia, joita käytetään luovan tiimin, koulun tai projektin viestinnässä, kuten myös asiakkaan ja urakoitsijan välillä (esimerkiksi sähköposti, messenger, tiedostojen hosting-palvelu ja tehtävienhallinta).

”Olemme innoissamme voidessamme sijoittaa Piboxiin ja odotamme innolla yhteistyötä kunnianhimoisen tiimin kanssa auttaaksemme heitä skaalautumaan Pohjois-Amerikan markkinoille”, lisää Sunil Sharma, Techstars Toronton toimitusjohtaja.

Tietoja Piboxista:

Pibox on all-in-one-palvelu mediatiedostojen parissa tapahtuvaan tiimityöskentelyyn.  Yrityksen perustivat veljekset Ivan ja Pavel Talaychuk Ukrainassa vuonna 2017. Piboxin nykyisiä asiakkaita ovat muun muassa suuret luovan alan ja musiikkialan yritykset, kuten Universal, Epidemic Sound ja Sony sekä Michiganin teknillinen yliopisto ja taidemuseo National Gallery of Art. Lisätietoja osoitteessa https://pibox.com.

Lisätiedot: Ivan Talaychuk
ivan@pibox.com
www.pibox.com

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.