Audiosisällön etäyhteistyöratkaisu Pibox on kerännyt 150 000 euron siemenrahoituksen

Pibox logo  Audiosisällön etäyhteistyöratkaisu Pibox on kerännyt 150 000 euron siemenrahoituksen Pibox logo 1200x1200 800x500

Mediatiedote 5.7.2021

Pibox on keskitetty etäyhteistyöratkaisu, joka on kehitetty luovaa yhteistyötä hyödyntävää työskentelyä varten. Tällä hetkellä se on suunnattu audiosisällön yhteistyössä työskentelemiseen, mutta Pibox on herättänyt kiinnostusta myös videosisällön tekijöissä. 

Tuotantopäälliköt, musiikkituottajat ja ääniteknikot käyttävät Piboxia päivittäin. Pibox on käytössä tällä hetkellä useilla suurilla yrityksillä kuten Universal Music ja Epidemic Sound

Pibox on kerännyt nyt 150 000 euron siemenrahoituksen, josta 100 000 euron osuus koostuu Rydoo-sovelluksen perustajien kehittämästä Pitchdrive-rahastosta. Muut pre-seed -rahoituskierroksen jäsenet ovat enkelisijoittajia, joihin kuuluvat muun muassa: 

1. Kaspar Hanni: enkelisijoittaja, Ballpark Ventures (jäsen), Estonian Business Angels Network, Ekspress Grupp AS (hallituksen jäsen). 

2. Roman Nováček: enkelisijoittaja, Pesto Ventures – CloudTalk, Wolf3D, Intiaro (osakas).  

3. Oleksandr Sazonov: enkelisijoittaja, Competera Pricing Platform (perustaja/talousjohtaja)  

Pibox muuttaa luovaa yhteistyötä suosittujen viestintäsovellusten avulla

Pibox lanseerattiin vuonna 2018. Ratkaisu herätti ensin kiinnostusta musiikkituottajien, ääniteknikoiden ja äänitysstudioiden parissa, jonka jälkeen suuret mediateknologiayritykset (Universal Music ja Epidemic Sound) ryhtyivät Piboxin kanssa yhteistyöhön. 

Pibox muuttaa luovan yhteistyön tapaa yhdistämällä suosituimmat viestintäominaisuudet ja luovan teknologian. Ratkaisu on erinomaisen käyttäjäystävällinen, sillä siinä yhdistyvät ammattimainen työnkulku ja jokapäiväisten sekä suosittujen sovellusten helppokäyttöisyys. 

Kun Piboxiin ladataan audioraita, sen visualisoitua aaltomuotoa voidaan kommentoida, korostaa ja merkitä esimerkiksi ongelmia miksausten ongelmien kohdalla. Pibox tallentaa miksausversiohistorian, jota voidaan hyödyntää projekteissa, joissa tarvitaan useita versioita. Kommentit näkyvät tiimin jäsenten to-do -listoissa.  Pibox tarjoaa myös rikkaan sovellusliittymän ja automaatioskenaariot, joiden avulla yritykset voivat luoda ainutlaatuisia työnkulkuja. 

Pibox on muun muassa kaikkea tätä: 

  • tiimichat (Slack)
  • pilvitallennus (Dropbox, Google Drive)
  • projektinhallinta (Trello, To-Do’s)
  • rikasta sisältöyhteistyötä, sisältäen kommentointimahdollisuuden (vrt. SoundCloud)

Tiimit ovat siis siirtymässä luettelossa mainituista palveluista yhteen ratkaisuun – Piboxiin, joka sisältää kaikki yllä olevat palvelut.

Katso Pibox-esittelyvideo: Pibox – smart way to organize audio collaboration

Piboxin tiimit työskentelevät Suomessa ja Ukrainassa

Pibox on suomalainen yritys, jonka tiimit sijaitsevat Helsingissä ja Ukrainassa. Yrityksen perustajia ovat Talaychukin veljekset Ivan (muusikko) ja Pavlo (suunnittelija, luovan taiteen ohjaaja). 

Audiosisällön etäyhteistyöratkaisu Pibox on kerännyt 150 000 euron siemenrahoituksen Founders 683x1024

Toimitusjohtaja Ivan Talaychuk on työskennellyt aiemmin musiikkituottajana, jolloin hän huomasi haasteet verkkoyhteistyön prosesseissa. Talaychukin veljekset ovat vierailleet Nashvillen äänitysstudioissa ja levy-yhtiöissä kartoittamassa asiakkaidensa ongelmia. 

Pibox on ainutlaatuinen, suurten musiikkiyhtiöiden ja musiikkiteknologian innovoijien avulla suunniteltu ratkaisu yhteistyön työnkulkuun. Piboxia käyttävät tällä hetkellä audio-, video- ja podcast-sisältöjä tuottavat yritykset ja tiimit.

Lisätietoa Piboxista:

  • Pibox oli mukana Startup Wise Guys- ja Accelerace Soundtech -kiihdytysohjelmissa, joista jälkimmäinen on toteutettu Harmanin ja Bang & Olufsenin kanssa. 
  • Pibox on voittanut Better Sound 2020 -palkinnon kategoriassa Services and Sound Start-ups. 
  • Piboxia tukee myös Business Finland.

Pibox verkossa: 

Lisätiedot: 

Ivan Talaychuk
ivan@pibox.com
www.pibox.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *