Maailman ensimmäinen läpipeluihin perustuva kävelysimulaattori Good Mourning Steamin Early Accessissa

Screenshot of Good Mourning  Maailman ensimmäinen läpipeluihin perustuva kävelysimulaattori Good Mourning Steamin Early Accessissa Good Mourning Logo 3

Synkkä ja katkera. Hauska ja lämminhenkinen. Haikea ja kaunis. Good Mourning on peli jota ei voi määritellä.
Good Mourning on kokeellinen pelikerrontaa uudistava peli, jossa pelin sisältö on jokaisella pelikerralla erilainen. Pelin kerroksellinen tarina rakentuu useista läpäisykerroista, ja Good Mourning on maailman ensimmäinen läpipeluihin perustuva kävelysimulaattori. Good Mourningin on kehittänyt vaasalainen pelistudio Platonic Partnership Oy.

Steamin Early Access -palvelussa 23. lokakuuta julkaistu Good Mourning kertoo tarinansa satunnaistamalla yhden pelikerran sisällön kymmenistä erillisistä kentistä. Kehitystyö jatkuu koko Early Access -vaiheen ajan, jolloin peliin lisätään uutta sisältöä säännöllisinä päivityksinä. Platonic Partnershipin tavoitteena on rakentaa Good Mourningista peli, jossa jokainen pelikerta on erilainen.

Tarina tavallisesta elämästä

Pelin tarina rakentuu arkisen elämän ympärile. Valinnoilla ja seurauksilla on erittäin tärkeä rooli. Sisältö esitetään fantasian keinoin, jota entisestään korostetaan minimalistisen surrealistisella audiovisuaalisella toteutuksella. Tarina esittelee tavallisen elämän ylä- ja alamäet. Mukana on myös vakavia ja ikäviä teemoja.

Palkitun Lydian jalanjäljissä seuraava Good Mourning on nopeatempoinen tarinallinen kokemus, jonka voi läpäistä kerta toisensa jälkeen uusin loputuloksin.

Platonic Partnership Oy

Platonic Partnership Oy on palkittu vaasalainen pelistudio, jonka kehittää tarinapelejä PC:lle ja konsoleille. Platonic Partnership Oy palkittiin vuoden 2017 kotimaisena pelistudiona.


Steam -sivu: https://store.steampowered.com/app/1338790/Good_Mourning/

Jussi Loukiainen, CEO
jussi@platonicpartnership.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *