Strategiapeli Company of Crime julkaistaan 8.8.2020 – kehittäjänä oululainen Resistance Games

Company of Crime screenshot  Strategiapeli Company of Crime julkaistaan 8.8.2020 – kehittäjänä oululainen Resistance Games CoC Screenshots 00011 800x500

Oletko sinä 60-luvun Lontoon kovapintaisin rikollispomo vai siistitkö kadut Scotland Yardin etsivänä? Oululaisen Resistance Gamesin uutuuspeli Company of Crime julkaistaan lauantaina digitaalisissa pelikaupoissa! 

Company of Crime julkaistaan 8. elokuuta Steamissä, GOG.comissa ja muissa digitaalisissa pelikaupoissa. Company of Crime on svengaavaan 60-luvun Lontooseen ja sen alamaailmaan sijoittuva vuoropohjainen, taktinen strategiapeli. 

Katso uusi julkaisutraileri: https://youtu.be/Ax23gcbup8I

Company of Crimessa noustaan 60-luvun Lontoon rikollispomoksi tai siivotaan kadut rikollisista Scotland Yardin huippuetsivänä

Company of Crimessä luodaan rikollisimperiumi laillisine kulisseineen tai noustaan Scotland Yardin Flying Squadin johtoon ja palautetaan järjestys Lontoon kaduille. Rikollispomona avukseen voi koota tiimin jengiläisistä, kun taas Scotland Yardin palkkalistoilla pelaajalla on käytössään bobbyt – englantilaiset poliisit – ja etsivät. Pyssyjä ei kannata paukutella keskellä suurkaupunkia vaan turvautua lähitaisteluun. Kahakoissa ovat kaikki keinot sallittuja, mutta onneksi tiimisi osaa kieroimmatkin temput!

Company of Crimen on kehittänyt oululainen Resistance Games ja pelin julkaisee kansainvälinen 1C Entertainment.  

Resistance Games luo puhuttelevia pelielämyksiä

Resistance Games on oululainen pelistudio, joka kehittää strategiapelejä PC:lle ja konsoleille. Kahdeksan kokeneen pelialan ammattilaisen vuonna 2018 perustama studio on kasvanut 13 hengen tiimiksi, joka haluaa luoda puhuttelevia pelielämyksiä strategiapelifaneille.
resistancegames.com

Lisätietoja, kuvia ja videoita

Katso gameplay-traileri: https://youtu.be/phSNswlGwss
Katso announcement-traileri: https://www.youtube.com/watch?v=VmFB_ccNu4Q
Kuvia ja videoita pelistä:  https://www.1cpublishing.eu/game/748-company-of-crime

Company of Crime

Alustat: PC (Windows, MacOS)
Julkaisuajankohta: 8.8.2020
Julkaisija: 1C Entertainment
Kehittäjä: Resistance Games Hinta: 29.99€

1C Entertainment

1C Entertainment on kansainvälinen pelijulkaisija. Yhtiön toimialaan kuuluvat pelien tuotanto, jakelu ja digitaalisten pelien kehittäjille suunnatut palvelut. 1C Entertainmentin rosteriin kuuluu yli 100 peliä. 

www.1cpublishing.eu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *