Jyväskylän Digi & Game Center tarvitsee apua koronaviruskautena – joukkorahoituskampanja avattu

Digi & Game Centerin joukkorahoituskampanja  Jyväskylän Digi & Game Center tarvitsee apua koronaviruskautena – joukkorahoituskampanja avattu DGC mesenaatti 2020

Jyväskylässä sijaitseva, keskisuomalaisen peli- ja digialan yhteisö Digi & Game Center (DGC) on yhteisö ja ekosysteemi, joka kokoaa yhden brändin alle keskisuomalaisia peli- ja digialan osaajia. Digi & Game Centerin toiminta on vaarantunut merkittävästi koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia. Mesenaatti.me -sivustolla on avattu joukkorahoituskampanja DGC:n pelastamiseksi 3.4. – 16.5.2020 väliseksi ajaksi.

Pidetään tämä uniikki digi- ja pelialan kokonaisuus Keski-Suomessa! 

Digi & Game Centerin operaattorina toimiii Peliosuuskunta Expa, joka on kaikille avoin yhteisö pelien tekijöille, tutkijoille, opiskelijoille, opettajille, tapahtumille tai muille alalla toimiville Keski-Suomessa. Peliosuuskunta Expan liiketoiminnan kannalta merkittävät toiminnot kuten tapahtumien ja koulutusten järjestäminen sekä tilojen vuokraukset eivät ole tällä hetkellä mahdollisia. Lisää tietoa DGC:n haasteista Mesenaatti.me -sivulla.

#saveDGC

DGC on mahdollistanut 16 yrittäjälle ja yritykselle toimisto-, neuvottelu- ja tapahtumatilat resurssiviisaasti ja kustannustehokkaasti, tilat Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) pelinkehittäjäkoulutuksen Demo Labille, GamePit -tilan JAMK:in nuorten pelivalmennuksille sekä tiloja luennoille, koulutuksille ja XR-AR-VR-studiolle. DGC avattiin vuoden alussa ja helmikuun 2020 loppuun mennessä DGC:llä oli käynyt jo yli 1000 vierailijaa. 

Kurkkaa Digi & Game Centerin sisälle 360-kameralla kuvatun kokonaisuuden avulla: https://my.matterport.com/show/?m=tGEm1yhqJ6t

Digi & Game Centerin nettisivut:

www.digigamecenter.org

Kampanjapäällikkö:

Suvi Liukkonen, +358443086221 / sales@expa.fi

Peliosuuskunta Expan yhteyshenkilö:

Tuomas Roininen, +358503800991 / tuomas.roininen@expa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *