Viestintäpalvelut yhden miehen viestintätoimistosta Jyväskylästä

Pienten ja isojen yritysten viestintää

Viestintäpalveluja Jyväskylästä - Esa Linna PR ServicesKymmenisen vuotta pelialalla toimittajana ja arvostelijana häärineenä päätin tarjota viestintäosaamistani pienille pelifirmoille. Samalla voin hyödyntää vuosien aikana hankittuja kontakteja ja kokemuksia.

Pienten ja nousevien peliyritysten kanssa keskusteltuani minut vakuutettiin viestintäpalvelujen olevan pienille alan yrityksille tarpeellista, sillä monilla firmoilla ei ole luonnollisesti henkilöstöä tiedottamiseen ja markkinointiin.

Tätä nykyä toteutan viestintää monipuolisesti niin pienille yrityksille kuin isommille markkinointiviestintätoimistoille, medioille ja yhdistyksille.

Viestintäpalveluihini kuuluvat esimerkiksi mediatiedotteiden suunnittelu, laatiminen ja toteutus sekä kohdennettu tiedotejakelu sadoille kotimaisille ja ulkomaisille medioille. Kauttani myös verkkomediaseuranta tavoitettavuus- ja näyttökertatilastoineen.

Yhden miehen viestintätoimisto (minä itse) toteuttaa myös artikkelit, blogit, haastattelut sekä hakukoneoptimoidut verkkosivujen SEO-tekstit. Artikkelien yhteyteen toimitan myös kuvaamani ja valmiiksi käsitellyt valokuvat. Pienimuotoisia videotuotantoja kannattaa kysyä myös!

Esa Linna:

Esa Linna PR Services - viestintäpalvelut yhden miehen viestintätoimistosta
Esa Linna

Olen jyväskyläläinen deadlineja kunnioittava viestinnän moniosaaja, joka tuottaa monipuolisesti, laadukkaasti ja tarvittaessa nopeasti tekstiä, valokuvia ja videoita. Esa Linna PR Services on yhden miehen liikkuva viestintätoimisto. Olen tehnyt sivutoimisesti vapaan toimittajan ja sisällöntuottajan tehtäviä yli 20 vuoden ajan. Päätyössäni toimin myös tiedottajana ja viestinnän tekijänä.

Yhteystiedot:

esa@esalinna.fi
puh. + 358 45 1249566
Y-tunnus: 2856038-4

Lisää tietoa, hintapolitiikkaa ja referenssejä verkkosivuiltani: http://pr.esalinna.fi/fi/
Esa Linna – vapaa toimittaja
OP Kevytyrittäjä -osaajasivu
LinkedInissä lisää referenssejä – lähetä verkostoitumispyyntö!
Lue myös: Kuinka peliyritysten kannattaa lähestyä medioita

 

Esa Linna – in English

Founder at Esa Linna PR Services. Ask for Content writing, copywriting, SEO copywriting, photographing and videos.

Esa Linna PR Services offers press and media services for independent, start-up gaming companies but also content writing and producing, copywriting, SEO copywriting, photographing and video making for variety of customers.

MONIPUOLISIA VIESTINTÄPALVELUJA I am a freelance journalist, with over 20 years of experience of writing for newspapers, magazines and online. I am looking forward to work full-time in the area of communications.

As a youth leader with 18+ years of experience, I specialize in youth information & counseling and media education. Currently my daytime work includes also communications, press releases, video production and audio recording & mixing, and teaching young people to produce their own content and music.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *