Tiedote: Platonic Partnership julkisti seikkailupelin Kätyrit (King of Peasants)

King Of Peasants  Tiedote: Platonic Partnership julkisti seikkailupelin Kätyrit (King of Peasants) KingOfPeasants screenshot01 300x150
Vuoden 2017 suomalainen pelikehittäjä Platonic Partnership julkisti virallisesti Kätyrit (King of Peasants) -pelin julkaisuajankohdan ja laitealustat.

Tiedote viestimille 9.4. 2018

Platonic Partnership julkisti seikkailupelin Kätyrit (King of Peasants)

Vuoden 2017 suomalainen pelikehittäjä Platonic Partnership julkisti virallisesti Kätyrit (King of Peasants) -pelin julkaisuajankohdan ja laitealustat.

Kätyrit on moderni tarinavetoinen seikkailupeli, joka sijoittuu inkvisition aikaiseen pimeään keskiaikaan. Peli on suunniteltu sulavaksi ja nopeaksi myös mobiililaitteilla pelaamiseen.

Ennakkoluuloja ja typeryyttä satirisoiva peli perustuu yhtiön graafisen suunnittelijan, Henri Tervapuron kansainvälisesti julkaistuihin sarjakuviin. Pelin grafiikka on kokonaan käsityötä — se on luotu vesiväreillä ja kynillä. Tyyliä Platonic Partnership kuvailee “eläväksi maalaukseksi”.

King of Peasants tulee ladattavaksi 2019 Steamiin (PC ja Mac) ja mobiilialustoille (Android ja iOS). Peli on suunnattu erityisesti aikuispelaajille, joilla on rajoitetusti aikaa keskittyä pelaamiseen.

Lisätiedot: jussi@platonicpartnership.com

Platonic Partnership on pohjanmaalainen pelistudio, jonka ensimmäinen peli Lydia sai kiittävää palautetta sekä pelaajilta että medialta. Lydiaa kehuttiin muun muassa Washington Postissa ja se valittiin vuoden suomalaiseksi peliksi Pelit-lehden lukijaäänestyksessä. Yhtiö palkittiin vuoden suomalaisena pelikehittäjänä vuonna 2017.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *