Sisällöntuotantoa ja artikkelien kirjoittamista

Tarvitsetko sisällöntuotantoa sekä blogien, artikkelien että haastattelujen kirjoittajaa verkkosivuille, asiakaslehtiin, aikakauslehtiin tai sanomalehtiin? Ota yhteyttä sähköpostitse esa@esalinna.fi tai puhelimitse +358 45 1249 566.

Olen toiminut noin 25 vuotta vapaana toimittajana, kirjoittaen kolumneja, artikkeleja, arvosteluja, haastatteluja ja raportteja sanomalehtiin, aikakauslehtiin, asiakaslehtiin, pienlehtiin ja verkkoon. Tarvittaessa otan myös valokuvat juttujen yhteyteen.

Kirjoitan nopealla tahdilla laadusta tinkimättä myös yritysten blogikirjoitukset ja verkkokauppojen hakukoneoptimoidut tuote-esittelyt sekä muut SEO-copywriting -työt. Lyhyesti sanottuna tarjolla on monipuolista sisällöntuotantoa kunkin asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä.

Yhden miehen yritykseni Esa Linna PR Services tarjoaa erityisesti pienille peliyrityksille viestintäpalveluja, mutta myös muille startup-yrityksille ja yhdistyksille monipuolisia viestinnän tehtäviä ja sisällöntuotantoa. Mediatiedotteen suunnittelu, laadinta ja jakelu kohdennetusti eri viestimille hintaan 300 €. Kysy lisää!

Asiakkainani on isoja mediataloja, markkinointi- ja viestintätoimistoja, yhdistyksiä, muita organisaatioita ja startup-yrityksiä. Työskentelen tarvittaessa nopeasti ja joustavasti.

Sisällöntuotantoa viime vuosilta:

Muita linkkejä tekemääni sisällöntuotantoon ja muuhun osaamiseeni liittyen:

Esa Linna – viestinnän tekijä Jyväskylästä

Viestinnän ja sisällöntuotannon näytteitä

Finnish language content and blog writer available (sisällöntuotantoa myös ulkomaisille asiakkaille)

Esa Linna PR Services (suomeksi)

Esa Linna PR Services (in English)

LinkedIn-profiilini

Esa Linna PR Services LinkedInissä

Esa Linna PR Services Facebookissa

Esa Linna PR Services Twitterissä

Esa Linna Twitterissä

OP Kevytyrittäjä -profiili

OP Median haastattelu kevytyrittäjyydestä

Luennoitsija.fi -profiili

Yhteystiedot:


Esa Linna
puhelin: +358 45 1249 566
sähköposti: esa@esalinna.fi

Vastaan yksityisviesteihin LinkedInissä, lähetä verkostoitumispyyntö! Esa Linna PR Services -Facebook-sivun kautta tulleisiin viesteihin vastaan myös nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *